AMD Slovenj Gradec FacebookObiščite nas na Facebooku

Vorančev trg 4, 2380 Slovenj Gradec

T: +386 (0)41 625 070

Akcije včlanjevanja

1. AMZS račun pri banki Volksbank
V sodelovanju z Banko Volksbank smo za vas pripravili AMZS transakcijski račun za fizične osebe, ki poleg bančnih storitev vključuje tudi članstvo pri AMZS.

Gre za transakcijski račun za fizične osebe, ki poleg ugodnih bančnih storitev zajema tudi članstvo pri AMZS. Vsem, ki bodo pri Banki Volksbank odprli transakcijski račun, bo banka v njihovem imenu plačala letno članarino za osnovno članstvo v AMZS (velja tudi za družinsko članstvo in članstvo za invalide) v višini 40 EUR.

V primeru, da se stranka odloči za drugačno obliko članstva, banka poravna znesek v enaki protivrednosti, razliko do višjega članstva pa doplača stranka – v primeru članstva PLUS to pomeni 23 EUR.

2. Član AMZS pridobi novega člana
Z akcijo član AMZS pridobi novega člana želimo spodbuditi člane, ki imajo dobre izkušnje z AMZS, da jih prenesejo na ostale voznike in tako prispevajo k povečanju števila članov. Zagotovite svojim prijateljem brezskrbno pomoč na cesti s članstvom v AMZS.

Pogoji sodelovanja:

Sodelujejo lahko le člani AMZS, ki pridobijo novega člana. Vse, kar morate storiti, je izpolniti izjavo člana, ki jo najdete v Motoreviji ali si jo natisnete prek te povezave, jo izrežete in priložite potrdilo o vplačani letni članarini za novega člana. Ne pozabite označiti še izbranega darila, nato pa vse skupaj pošljite na naslov: AMZS, p.p. 3276, 1001 Ljubljana, lahko pa se z vsemi omenjenimi potrdili zglasite tudi osebno na Avto-moto zvezi Slovenije, Dunajska cesta 128, Ljubljana, od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro. Vplačilo letne članarine nakažite na PR AMZS pri NLB št. 02922-0019200369, namen nakazila: plačilo članarine. V 10 dneh bomo novemu članu poslali članske dokumente, vam pa izbrano darilo.