Avto šola AMD Slovenj Gradec logo

AMZS člani

AMZS člani

Kaj vam nudi članstvo AMZS?

Na cestah se vam lahko pripetijo marsikatere nevšečnosti, zato je modro, da imate v rokavu rezervni načrt in ste tako brez skrbi.

Članom AMZS pripadajo ugodnosti po posameznih kategorijah, kar se seveda odraža tudi v ceni letne članarine. Bistvena razlika je sicer med osnovnim članskim paketom in članstvom PLUS, saj je slednje namenjeno predvsem tistim, ki veliko kilometrov prevozijo tudi v tujini.

Bodite brezskrbni na slovenskih cestah

Že manjša okvara na vozilu je lahko razlog, da vožnje ne morete nadaljevati.

V tem primeru pokličite 1987  in v najkrajšem možnem času vam bo pomagal mehanik AMZS. Če bo mogoče, vam bo okvaro odpravil neposredno na kraju okvare, v nasprotnem primeru pa bo vozilo odpeljal do najbližjega ustreznega servisa.

Manjše okvare so:

  • izpraznjen akumulator,
  • pretrgan jermen,
  • manjša okvara na hladilnem sistemu,
  • pregorele varovalke, itd. (stroške rezervnih delov in materiala krije član).

Če boste obstali med vožnjo, ker vam bo zmanjkalo goriva, vam bo gorivo dostavil mehanik AMZS. Dostava goriva je strošek AMZS, gorivo plačate sami.

Če ste zaklenili avtomobilske ključe v avto, vam bo pomagal mehanik AMZS. Zamenjal vam bo tudi prazno pnevmatiko. Ugodnost velja na območju Slovenije in jo lahko brezplačno koristite do 3-krat v obdobju tekočega članstva.

Pomoč na cesti v Sloveniji

Neomejeni kilometri vleke, kamorkoli želite in ne glede, čigavo prevozno sredstvo vozite (izjeme so poklicni prevozi oseb, taksi in najeto vozilo).

Naš cilj je popravilo okvare na mestu okvare - na ta način takoj nadaljujete svojo pot.

AMZS članstvo je vezano na osebo - člana, ne na prevozno sredstvo, zato imate zagotovljeno pomoč na cesti, četudi vozite različna prevozna sredstva, kot so avto (tudi s prikolico), motor, avtodom, kolo, traktor ali kombinirano vozilo, četudi niso v vaši lasti. Pomoč na cesti izvajamo za vozila do največje skupne mase 3,5 tone. Ne velja za najeta vozila.

Kartica AMZS

S člansko kartico AMZS lahko uveljavljate popuste pri plačilu storitev in artiklov v naših poslovnih enotah ter pri naših poslovnih partnerjih. Takšnih ugodnosti je z vsakim mesecem več.

Več informacij na www.amzs.si.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram