Avto šola AMD Slovenj Gradec logo

Prijava na tečaj CPP

Prijava na tečaj CPP

Avto šola AMD Slovenj Gradec - učilnica CPP
Avto šola AMD Slovenj Gradec - učilnica CPP

Prijava na tečaj CPP

S pomočjo spodnjega obrazca se lahko prijavite na tečaj CPP. Pomembno je, da vpišete prave podatke, saj vas bomo lahko le v tem primeru kontaktirali za več informacij.

  Osebni podatki:

  Datum rojstva:

  Kontaktni podatki:

  Kategorija:

  Termin tečaja  Strinjam se, da lahko podjetje Avto šola Slovenj Gradec d.o.o zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja storitve omenjenega podjetja ter me v zvezi z njimi kontaktira preko e-pošte. Obrazec bo poslal vaše ime in priimek, e-poštni naslov, telefon in druge vpisane podatke na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam. Potrjujem, da sem seznanjen z varovanjem osebnih podatkov.


  Ste kdaj v dilemi kaj podariti za rojstni dan, praznik ali obletnico? Namesto običajnega darila lahko podarite darilni bon, ki ga lahko kupite v naši poslovalnici.

  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram